Hva er TFP?

TFP står for Time For Prints, som har sin bakgrunn at bilder ble printet ut. I den digitale verden snakker man ofte om TFCD, TFP/CD. Det betyr at vi leverer en CD med bildene som ble tatt. TFP kan sees på som en samrbeidsavtale mellom fotograf og modell om utveksling av tjenester. Modellen stiller opp gratis for fotografen, som i gjengjeld får et sett avtalte redigerte bilder av fotografen. Hele ideen med TFP/TFCD er at det ikke skal koste penger. Modellen får praksis foran kamera og bilder. Fotografen får praksis bak kamera, muligheten til å teste/lære nye teknikker, utstyr m.m.

Kriterie for TFP

For å si JA til en TFP fotografering, må enten modellen ha en god idé som er interressant for meg, eller delta på en av mine idéer/behov til portfoliobilder. Rene oppdrag hvor modellen kun ønsker bilder, uten spesielle behov, idéer m.m. vil bli ansett som betalte oppdrag.

Til min portofolie er det mest aktuelt med bilder innen følgende kategorier:

  • Boudoir
  • Akt/kropp
  • Fashion
  • Glamour

Jeg forbeholder meg retten til å takke nei til TFP foto. Forespørsler vurderes i hvert enkelt tilfelle, men har du en idé som gagner fotofrafens portfolio er det lettere å bli prioritert. Betalte oppdrag vil alltid bli prioritert først.

Hvilke bilder får modellen?

En TFP shoot begrenses til intill 2 timer, hvor modellen plukker ut 10 bilder, og fotografen 5, som redigeres. Bildene leveres 1600x1067px oppløsning (72pt).

Modellkontrakt

Ved fotografering av modeller, benytter jeg en modellkontrakt som skal sikre både modellen og fotografen. Er du under 18 år kreves at kontrakten signeres av myndig person.

Ta kontakt!

Så har du en god idé, eller har lyst til å prøve deg forran kamera – ta kontakt.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s